Skip to main content

LUDIKA er specialiseret i udredning af og indsats til børn og unge med vanskeligheder i forskellige udviklingsområder. Vi sigter mod at identificere barnets behov og gennemføre et handlingsprogram for at forbedre deres udvikling.

Børn i LUDIKA har ikke altid en diagnose, men de oplever vanskeligheder som ofte er synlige i flere udviklingsområder. Dette påvirker ikke alene barnets præstationer eller deltagelse i forskellige fællesskaber, men også barnet og familiens livskvalitet .

Vi har lang erfaring med de udfordringer som mange familier står over for, når de ikke kan finde den nødvendige og kvalificerede indsats til deres børn. Og vi anerkender den frustration og desperation der opstår, når man ikke kan finde den rette hjælp.

Vi er her for at hjælpe jer.

 

LUDIKA kan tilbyde:

 

Rådgivning til forældre. Vores arbejde begynder altid med en samtale med forældrene. Familien er barnets primært socialiseringsmiljø og udviklings trampolin. Forældrenes viden om deres børn bærer uvurderlig information om barnets evner. Børn kan vise forskellige adfærd i forhold til det miljø, de er i. Derfor er det ikke ualmindeligt at finde forskellige observationer eller udtalelser om barnet, afhængigt af de voksne og / eller kontekst, som barnet deltager i.

Vejledning og information om det danske uddannelses- og sundhedssystem. Vi hjælper jer med at undersøge mulighederne for hjælp i det offentligt system. Hvilken hjælp kan de tilbyde mit barn? Hvad har mit barn ret til? De er spørgsmål som bliver stillet til os.

Vi hjælper også med at evaluere den indsats, der I har fået tilbud: Vores helhedsorienterede arbejde omfatter deltagelse i møder med uddannelses -og kommunale organisationer for en effektiv koordinering af indsatsen til gavn for barnet.

Viden og redskaber til at fremme jeres barns udvikling. Vi giver jer de værktøjer og nødvendige viden for at kunne stimulere jeres barn ved i at aktiv deltage i dets udvikling. Familien er barnets primært socialiseringsmiljø og udviklings trampolin. Vi er bevidst om den store indflydelse, som forældre har til fordel til barnets udviklings. Se  Foredrag og Kurser

Vi har solid erfaring med at sætte ind og bidrage med den rette indsats. Ofte er det nok med rådgivning til forældre, andre gange er det nødvendigt at arbejde tværfagligt eller direkte med barnet. Vi arbejder med børn fra 2 måneder og op. Se Børn

Skriv til os, og vi vil kontakte dig/jer så hurtigt som muligt. Gå til Kontakt