Skip to main content

FORÆLDRE

 

LUDIKA er specialiseret i udredning af og indsats til børn og unge med vanskeligheder i forskellige udviklingsområder .Vi sigter mod at identificere barnets behov og gennemføre en handlingsprogram for at forbedre deres udvikling.

Børn i LUDIKA har ikke altid en diagnose men de opliver vanskeligheder som ofte er synlige i flere udviklingsområder. Dette påvirker ikke blot barnets præstationer eller deltagelse i forskellige fællesskaber, men også barn og familiens livskvalitet .

Vi kender godt til de udfordringer som mange familier står over for, når det kommer til at finde den kvalificerede og nødvendige indsats til at hjælpe deres børns. Og vi kender også godt til den frustration og desperationen der kommer af at ikke finde ”den hjælp”.

Vi er her for at hjælpe jer.

LUDIKA kan tilbyde :

Rådgivning til forældre. Vores arbejde begynder altid med en samtale med forældrene . Familien er barnets primært socialiseringsmiljø og udviklings trampolin. Forældrenes viden om deres børn bærer uvurderlig information om barnets evner. Børn kan vise forskellige adfærd i forhold til det miljø, de er i. Derfor er det ikke ualmindeligt at finde forskellige observationer eller udtalelser om barnet ,afhængigt af de voksne og / eller kontekst, som barnet deltager i.

Vejledning og information om det danske uddannelses- og sundhedssystem. Vi hjælper jer med at undersøge mulighederne for hjælp i det offentligt system – hvad I kan forvente eller ej. Hvilken hjælp kan de tilbyde mit barn? Hvad har mit barn ret til? De er spørgsmål der bliver stillet ofte til os. Vi hjælper også med at evaluere den indsats som I har fået tilbud .Vores helhedsorienterede arbejde omfatter deltagelse i møder med uddannelse -og kommunale organisationer for en effektiv koordinering af indsatsen til gavn for barnet. Se Serviceloven

 

Vi hjælper også med at evaluere den indsats som I har fået tilbud. Vores helhedsorienterede arbejde omfatte deltagelse i møder med uddannelse -og kommunale organisationener for en effektiv koordinering af indsatsen til gavn for barnet.

Viden og redskaber til at fremme jeres barns udvikling. Vi giver jer de værktøjer og nødvendig viden for at stimulere jeres barn ved at aktiv deltage i dets udvikling.Familien er barnets primært socialiseringsmiljø og udviklings trampolin. Vi er bevidst om den store indflydelse som forældrenes har til fordel til barnets udviklings.Se Foredrag og Kurser

Vi har en god portion erfaring i at finde de rigtige indsats. Mange gange er det nok med rådgivning til forældrene,og andre gange er det nødvendigt at arbejde mere tværfagligt eller direkte med barnet. Vi arbejder med børn fra 2 måneder og op. Se Børn

Skriv til os, og vi vil kontakte dig/jer så hurtigt som muligt. Gå til Kontakt