Skip to main content

Skole

Bevæg dig og lær! Dette forløb er specielt designet til skoler eller fritidsklubber. Vi opretter et hold i samarbejdet med skole og SFO´en, som børnene deltager i hver uge og vi følger deres individuelt plan i fælleskabet med andre børn. Vi leger "træning" med fokus på barnets individuelle behov i et inkluderende miljø.

Forløbet indeholder aktiviteter som, der fremmer koncentration, kropsholdighed, opmærksomhed, læsning og logik. Det er en fantastisk mulighed for et tværfagligt samarbejde mellem skole og forældre. Vi løfter opgaven sammen og faciliteter fælles faglighed blandt personale.

Individuelt forløb på skolen: "Bevæg dig og lær!" tilbydes også som et individuelt forløb på skolen til disse børn som, i starten har brug for et "en-til-en" indsats.

Skole parathedsscreening: Vi undersøger og forsikrer os om at fundamentet for indlæring er på plads. Koncentrationsbesvær, uro, deltagelse, læse -og skrive besvær er nogle af de opgaver, vi tager os af. Vores unikke metode og skræddersyede indsats har allerede hjulpet mange børn, og familier og lærere. Se referencer.

 

Daginstitutioner og dagplejer

1 ud af 3 børn viser bemærkninger i forhold til deres udvikling ved 0 klassens sundhedsplejerskernes undersøgelse.

Vi besøger jer og laver målrettetede aktiviteter med børn, der har brug for et ekstra indsats. Nogle børn vil have bruge for et individuel indsats, inden de kan få gavn af gruppeaktiviteter. Derfor tilbyder vi både hold og individuelle forløb.

Vores Legeforløb for børn 0-3 og 3-6 har som formål at styrke -gennem leg og bevægelse- børns grundlæggende indlærings færdigheder. Vi "fanger" barnet hvor det er!

Vi anvender vores unikke metode med leg som redskab til at arbejde med de 4 udviklingsområder: fysisk, kognitiv, socialt -og psykisk fokus.

Vi skaber inklusion uden at glemme den individuelle udvikling.

Alle vores forløb kan kombineres med kurser og foredrag for personalet. Skriv til os og hør nærmere.

 

 

 

Private

Som mange forældre man være bekymret for sit barns udvikling. Uanset om det er sprog, motorisk udvikling, besvær med skoleopgaver eller social deltagelsen, vores tværfaglige og helhedsorienterede indsats hjælpe jer. Vi arbejder med børn 0-16 år 

Hjemme besøg: Individuelt forløb hos jer, hvor barnet føler sig trygt og tilpasset. Tidspunkter aftales med henblik på, hvad der er bedst for barnet.

I vores center: Vi laver kontrol og indsatser i vores center, hvor vi har specialredskaber til formålet.

På skolen eller daginstitutionen: Vi laver observationer og sessioner med barnet i skolen eller børnehave. Se forældre og fagpersoner-

Tidlig indsats: Vi laver legeforløb til mødre -og fædregrupper, hvor vi leger med udviklende aktiviteter.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe/ lege med dit barn.