Skip to main content

Tværfagligt samarbejde

 

Hos Ludika bidrager vi med en dybere forståelse for barnets udvikling og læring, og forbedrer de intellektuelle -og sociale/følelsesmæssige kompetencer.

Vi arbejder tværfagligt og anvender den nyeste viden indenfor neuropsykologi og neuropædagogik samt professionelle erfaringer.

Vi samarbejder med de bedste specialister indenfor de forskellige udviklingsområder. Vi har etableret et stærkt og kompetent netværk, der omfatter både universiteter og forskningscentre i Danmark og udlandet.

Vi råder over specialister i følgende områder:

 

  • Sprog og kommunikation
  • Syn og læsning
  • Krop og bevægelse
  • Kognition og læring
  • Følelser og adfærd

 

Vi fokuserer på at finde den helt rigtige sammensætning af indsats i den rigtige rækkefølge ved at tilført den ekspertviden nødvendigt til det individuelle behov.

 

I Ludika arbejder vi udefra 3 principper:

 

VIDEN. Vi værdsætter en gennemgribende specialiseret faglighed, samtidig med at en tværfaglig og holistisk arbejdsstil opretholdes.

NÆRHED. Vi prioriter fysisk og følelsesmæssig nærhed med barnet og familien. Opbygning af tillid og respekt er essentielt i vores arbejde.

KONTINUITET. En løbende opfølgning og tilpasning af handlingsplanen er afgørende for den professionelle evaluering og samtidigt en garanti for effektiviteten af implementerede program.

 

 

Join vores TEAM

Er du interesseret i at være en del af vores team, send os dit CV, ekspertiseområdet og personlige oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt. [email protected]